Baker&Moore (Glutenvrije lunch Rotterdam)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Baker&Moore is een leuke lunchplek, waar je ook glutenvrije kunt lunchen. Baker&Moore bevindt zich aan de Westblaak, op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Het is een moderne zaak met een ongedwongen sfeer. De bediening is er vriendelijk en het concept is goed. Je kan er zelf een broodje samenstellen of kiezen voor een standaard broodje. Ze verkopen niet alleen glutenvrije broodjes, maar ook glutenvolle broodjes. Hierdoor is enige kans op kruisbesmetting mogelijk al weten ze in de keuken heel goed wat ze doen. De keren dat wij er gegeten hebben zijn tot nu toe dan ook altijd goed gegaan, de glutenvrije broodjes zijn lekker en ook het beleg is goed. Ben je dus in Rotterdam en heb je trek in een glutenvrije lunch, dan is Baker&Moore zeker een aanrader.

Baker&Moore ligt een paar minuten lopen van het centrum van Rotterdam. Het is ongeveer een kwartier lopen van het Centraal Station of een paar minuten met tram 7. We hebben inmiddels meerdere keren gegeten bij Baker&Moore en dat is ons zeer goed bevallen. De sfeer is er prima en gemoedelijk en de bediening is vriendelijk. Ga er niet heen om snel wat te eten (ook goed natuurlijk) maar geniet van de ongedwongen sfeer in het restaurant. Het eten komt ook niet snel, maar alles wordt dan ook speciaal en vers gemaakt. Dit komt de kwaliteit ten goede. Rotterdam is een drukke stad en bij deze lunchplek kan je even tot rust komen. Ze verkopen ook glutenvrije gebakjes/taartjes van Sue, wat ook een aanrader is. Je kan natuurlijk ook bij Sue zelf langs gaan. Ben je op zoek naar een glutenvrije lunch in Rotterdam? Ga dan zeker even langs bij Baker&Moore.

Aanvullende informatie

  • Onze beoordeling: 4,5 - Uitstekend
  • Glutenvrij menukaart: Glutenvrije opties aangegeven op kaart
  • Telefoon: 010 341 6739
  • Prijs hoofdgerecht: Laag (10-15 euro)
  • Tripadvisor beoordeling: 4,5 ster
  • Iens beoordeling: 7,8
147 Westblaak
Rotterdam, Zuid-Holland.
Nederland ,3012 KJ
+31 10 341 6739
maandag: 07:30–17:00,dinsdag: 07:30–17:00,woensdag: 07:30–17:00,donderdag: 07:30–17:00,vrijdag: 07:30–17:00,zaterdag: 09:00–17:00,zondag: 09:00–17:00
Contact

Baker&Moore is een leuke lunchplek, waar je ook glutenvrije kunt lunchen. Baker&Moore bevindt zich aan de Westblaak, net buiten het centrum van Rotterdam.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.